Qui som?

El meu Univers va néixer de la curiositat de cinc professionals a compartir la seva disciplina. Ens vam adonar que si en principi no se semblen gaire, en el fon són molt unides i complementaries. Cadascú busca a la seva manera com el ser humà pot desenvolupar totes les seves habilitats per créixer sa, feliç, creatiu i respectuós del seu entorn.


“El meu Univers” vol enriquir i alliberar l’expressió utilitzant la via o canal més proper a nosaltres, al nostre JO.
Des d’on desenvolupar aptituds pròpies per aportar seguretat i confiança personal, fins a obrir la comunicació amb un mateix i amb el món que ens envolta amb respecte i comprensió. Ajudant així a adquirir la capacitat d’autoregulació emocional.

Amb tallers variats i profundament units, proposem als participants experimentar amb noves formes d’expressió, d’autoregulació i descoberta d’un mateix i de l’entorn d’una manera lúdica i didàctica a l’hora.

estel_5 elements_sense fon

Anna AuletIMG_6261Des de les arts plàstiques o CREATIVITAT PLÀSTICA

És un espai on gaudir d’activitats enfocades a entendre els mecanismes creatius i desenvolupar les capacitats innates i les habilitats artístic-creatives de cadascun.
Experimentarem amb la plàstica, el joc, amb les textures, els colors, els sentits, les emocions… aportant beneficis en l’àmbit emocional, personal i sobretot el creatiu.

 

Jordi CanaletaIMG_7894En la meditació o LA MENT EN EL SILENCI

Amb la meditació arribem a estats de relaxació mental i física que milloren l’atenció, concentració i la memòria. A més redueix l’estrès millorant el descans i des d’aquest estat afrontem millor els esdeveniments de la nostra vida d’una manera més serena.
Des del silenci de la nostra ment apareixen la creativitat i la intuïció que ens ajuden a afrontar tot allò que s’esdevé nou, canalitzant millor la informació rebuda i actuen d’una manera més resolutiva. Millorant doncs les relacions socials i personals.

 

Jordi HomsP1100118La relació de la veu i el cos o AMB VEU PRÒPIA

La relació que tenen el cos i la veu és del tot íntima i directa.
Explorarem aquesta relació des de la mateixa percepció i l’experimentació de les sensacions físiques que ens aporten la veu cantada i la parlada.
Si el cos és la biblioteca de tot allò que vivim, amb una millora del coneixement de la base física (postura, bloquejos…), podem arribar a una millora en el domini de la veu, i la seva expressivitat.
Proposem preguntes senzilles que els mateixos alumnes respondran des d’aquesta experimentació i aquesta descoberta de la veu pròpia.
El so i la seva vibració seran els guies per a la investigació i/o l’experimentació.

 

Julie TranDL1 carreDansa lliure (Malkovsky) o EL COS ALLIBERAT

La dansa lliure és un mètode d’activitat global del cos. Ens permet de reaprendre allò que hem oblidat, ajuda a recuperar la manera natural de moure’ns o dansar. Desenvolupa aptituds naturals de moviment i per tant més orgàniques trencant codis restrictius adquirits inconscientment.
Treballarem el ritme, l’equilibri, els límits corporals i el moviment espontani, amb diferents materials i creant un espai lúdic per al moviment lliure.

 

Natàlia P. SànchezNataliaEl món amagat i pedagogia del teatre o
LES EMOCIONS EN MOVIMENT

Aquest també és un taller basat en l’experiència vivencial; aquí l’eina principal és el joc (joc teatral o joc dramàtic). El món amagat és més que un taller on llegim contes als nens, és un espai on el recolzem i ajudem en el seu desenvolupament psicomotriu, senso-perceptiu i en la capacitat per a explorar i expressar les emocions amb el llenguatge verbal i corporal.
Estimulem la intel·ligència emocional identificant i reconeixent les emocions, i jugant amb elles aprendrem a gestionar-les evitant així que ens dominin i aconseguint que ens acompanyin ajudant-nos a ser més resolutius i més lliures.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s